2010 Когда по-русски ты меня не слышишь

Рина Литледи
I love you my friend, I love you…
Where is your love, where are you?
Give me your life, give me your love…
I love you, I love you!

Tell me “I Love…”, Tell me “My life…”
Give me your love, take (you) my life.

12.01.2010  11:27