Благословенний шлях людини

Игорь Кривовязюк 2
Благословенний шлях людини.
Благословенний на Землі.
І в кожнім Божім слові є зернини.
І в людськім слові є вони.
Краса небесна – синь блакитна,
Проміння сонця - золоте!
І доля тим завжди привітна,
Хто мрію Божу донесе.

Благословенний шлях людини.
Благословенне те життя,
Де мудрим словом повняться родини,
І де немає забуття.
Ви вірою наповните серця,
А крапелька сльози омиє душу.
Та все зникає в небуття
Там, де Закони я порушу.

Благословенний шлях людини.
Благословенний на Землі.
Бо в Божім слові мудрості зернини.
І в людськім слові є вони.
Лебідка й лебідь разом назавждИ,
А що ж тоді завадило людині
Єдиним шляхом поруч йти,
Єднатись з Богом й бути з ним донині?

Благословенний шлях людини.
Благословенний на Землі.
Її роки і, навіть, днини,
Бодай короткими були.
Краса небесна – синь блакитна,
Проміння сонця - золоте!
І доля тим завжди привітна,
Хто мрію Божу донесе.