Вмисте!

Евгений Есипов
Та за ридну батькивщину, що з ви хлопци робите,
Вам з Россией крепче буде танцувати, працувати,
Та горилкой запивати смажениий кабанчик,
В хороводе дружному та и впредь закружимся,
До ночи глухои, где горить на небе
Лишь звизда одна богацька, отражаяся в Днипру.