Тост жiнкам

Марченко Сергей
Я хочу подякувать Богу
За те, що колись давно
Узяв він в Адама одного
Без спросу найкраще ребро.

До Бога прийшло натхнення,
Творець чудеса робив
І просто із білої кістки
Він жінку прекрасну створив!

З тих пір їх стало багато -
Чарівних і милих дам.
І маєм прекрасне свято
Також завдяки жінкам.

Тож випити треба чемно
По чарці, а може й відро,
Що не пропало даремно
Адамове краще ребро!