Динь-Донн...

Наталия Постернак
                Динь-Донн ... ,
                Динь-Динь-Донн ! ...
                С Неба слышен ...
                Пе- ре- звон-нн ...
                Белогривые метели ...
                Закружили патефон ...

                Динь-Донн ... ,
                Динь-Динь-Донн ! ...
                Кружевной ...
                Морозный фон ...
                Очаровывает душу ...
                Среди нОчи ... саксофон...

                Динь-Донн ... ,
                Динь-Динь-Донн ! ...
                Динь-Динь ... ,
                Динь-Динь ... ,
                Динь-Динь-Донннн ...