Серце

Зайцев Игорь Вадимович
СЕРЦЕ

Квінтою твого прощення

Спогади хмарою туги

Манять в минуле кохання

Болем, що важко забути.

Дико вмирає кохання

Болем гарячої сталі

Вдарить тебе і в останнє

Вирве з грудей зі шматками…

СЕРЦЕ

Біль твій зникне з роками,

Сонце чарівно всміхнеться

Знаєш – любив до нестями,

Повіриш, що щастя знайдеться.

Зміцнуть в бою твої крила

Шляхом терпіння й надії,

Наче великі вітрила,

Що зроблять міцним камінням…

СЕРЦЕ

8.01.2010