Seasons

Кэтрин Шорт
fall has gone
i`m alone
friend for me
has never born.

winter comes
cunning eyes
gaze at me
always lie.

spring will be
will fester me
I would cry,
fade and die.

summer - tristessa
like poetessa
against this love
appears for messa


winter 2001