Твiй погляд

Юрий Дубинский
Твій погляд
Натхненно-натхненний
Крізь очі, крізь тіло, крізь душу!
Твій погляд
Шалено-шалений,
Яскраво-гарячий від стужі.
Твій погляд
Казково-казковий,
Чарівний, вражаючий мову!
Твій погляд
Чудово-чудовий,
Проникливий і загадковий.

Мій погляд
Закохано-щирий,
Відвертий, відкритий і вірний.
Мій вибір:
Любов і довіра -
Свідомий, омріяний, вільний.

14.01.10