Кумиров нет! - я не использую во зло...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/29/1263

КУМИРІВ НЕМАЄ! – Я НЕ ВИКОРИСТОВУЮ СВЯТЕ У ЗЛО….


Кумирів немає.., я тричі плюну в пику,
Тому, хто стверджує, - "Я кумир!",
Але, для тебе єдиної.., звичайно,
Я став би Богом, що тобою був любим!

Я не використовую у Зло Святу силу,
Міць, розум і чаривність Божества,
Я лише прагну, щоб Ти мене любила!,
І  щоб зі мною поруч  завжди Ти була!

Кумирів немає.., я тричі плюну в пику,
Тому, хто стверджує, - "Я кумир!",
Але, для тебе здатний  на багато чого..,
Перевернути здатний я цей Мир!

Я не використовую.., і тіні немає сумлиння,
Брехня й підступництво, ледарство буття..,
І все-таки я прагну, хоч небагато зізнання,
Щоб Бог їх вклав тобі.., - у твої вуста!

Кумирів немає.., я тричі плюну в пику,
Тому, хто так уважає про мене..,
Усе тому, що ангел натхнення..,
Є ти, і навіть "Бог".., мріє про тебе!

Я не використовую у Зло святу силу!,
Вона допоможе до тебе наблизитися,
Адже ти є, - Янгол, а вони - на Небі!,
Я Бог..?!, - мабуть що..!, тільки на Землі!

Я не використовую.., і тіні немає сумлиння,
Брехня  й підступництво, ледарство буття..,
А Рай..?!, - я знаю мисце, карту, край і область,
Він там, де ти.., де зустріч із тобою відбудеться моя!