Главный герой

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/17/1523

ГОЛОВНИЙ ГЕРОЙ


Якщо ти народжена в цьому світі, -
Бути вже не можеш у ньому ти одна!,
Хтось шукає, сподівається, вірить,
І комусь.., тільки ти і потрібна едина!

Якщо ти народжена в цьому світі,
Значить і Він без Тебе самотній, - і крок!..,
Хтось здавна очікує в далекій квартирі,
Тільки твій опівнічний, раптовий дзвінок!

Буде рад твоїй ніжній посмішці,
І захоче бути поруч лише із тобої,
Це життя, де є лучик чарівної ніточці,
Це фільм, де ти і я - головні герої!

Иссочатся кров`ю серцеві рани,
Позабудешь біль минулих образ,
Треба сподіватися, чекати й вірити!,
У нову Любов, що воскресить тебе враз!