Кризис - в супермаркете

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/13/5146

КРИЗА – У СУПЕРМАРКЕТІ


Криза всім дала у рило, -
Всюди "скорочення", бомжі..,
У супермаркетах не стало,
Улюбленої мною.., але не підробної  ікри!

Криза всім дала у рило,
Мій братишка олігарх,
Траст відкрив "Котів на мило!",
Із суспільством на  паях!

Криза по всіх пройшлася боляче..,
Я подумав – а не продати?!,
"Мерседес", який був куплений,
Але дівчат на чому ж катати?!

Криза по всіх пройшлася боляче, -
Всюди божевільні і бомжі,
Говорять і на Рублевке,
Усі переходять на рублі!

А подруга мені зізналася, -
Заклала свій новенький "Шевроле",
Збирається вона "путанить",
На Тверської- Ямської.., ну це ваа-ще!

От до чого доводить криза,
Я б і матерно сказав..,- але!..,-
Сторопів від подиву..,- чек за касою,
Сам  Абрамович вибивав!