Как пафосно...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/12/6588

ЯК ПАФОСНО…


Як пафосно.., красиво міркувати,
Нам про Любов перед  закритими дверми..,
Але кожен прагне знов  туди попасти.., -
Мишею, змиею або хоч тарганами,
Проскочити, пролізти й прослизнути..,
У малюсеньку щілиночку в стіні!



Але не проскочиш.., - тут «авось» не провезе,
І залишається лише,  собою упованье..,
Лише зовнішнє, - Мол,  все у мене добре!,
А в серці.., - у ту щілинку влізти є бажання!

Але не проскочиш, - отут і Бог не провезе..,
І залишається лише,  на диявола молитися..,
Зізнаюся, коли зустрів ЇЇ …, Я…, -
 Втратити боюся, і рідше.., став хреститися!