Как хлеб есть жизнь...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/12/6327

ЯК ХЛІБ Є ЖИТТЯ…


Вірші - мій чорний хліб,
Долоня  Господа, даюча,
На той хліб намазати  ікру,
Ти зможеш, - улюблена й всюдисуща!

Своїм коханням опроміниш й диханням,
Подаруєш почуття й наповниш натхненням!,
І серце "мертвого" - мене ти пожвавиш,
Реальність ти..?, а не привид зовсім?!

Своїм коханням  опроміниш й диханням,
Подаруєш почуття в  забутті нестями..,
І хіба в кризу «геденистам»  ікру їсти,
Таке вже є велике прегрішение?

Як хліб є життя, -
Сіре, сумне,
Любов - ікра,
Прагну її – і тебе.., та  щоб Любила!

Любов - мій хліб,
Цілую  Господа в руки його, що дають..,
Собакою скаженої здатний скусати,
Хоч далекого, хоч близького..,

Всіх тих, що крадуть!