Родня

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/06/02/1692

РІДНЯ


Сухостій.., - трава зів'яла,
Испарилося кохання..,
Термінатором  мене "пиляла",
Моя злюща  теща все об`їзнана!

І тепер ходжу по бабах,
Я з оглядкою в пізню годину..,
Тому що, тесть мій - Доктор,
Лектор.., повідомив про все як сусіду!

Говорять, у війну в Дахау,
Він калічив партизан,
І тепер з подружок гроші,
Я беру як "куртизан"!

Нехай оплатять мені всі ризики,
Що пов'язані з ріднею, а потому,
Цей хитрий хід я сам придумав,
По шляху до себе додому!