Любит просто...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/31/4198

ЛЮБИТЬ ПРОСТО…


Якщо ти не можеш гвинтокрил, або…,-
Пари островів собі дозволити купити,
Означає це, - що ти не олігарх, а жлоб і лох,
Для дівчиська.., і даремно з неї говорити!

Якщо ти не можеш гвинтокрил, або…,-
Пари островів собі дозволити купити,
Буде вона -"запалювати".., з іншим,
 "Запалить".., і цілком реально може кинути!

Для своєї  я більшого прагну..,
Але, вона не просить вертольоти,
Дзвонить, - "приїдь".., і я до неї "лечу",
На просто водочку й шпроти!

Для своєї я більшого прагну,
Присвячую їй пісні та вірші,
А захоче.., - буде і вертольот їй!,
Без усяких  там умов.., - "якщо" аль «поспиші»!

І того вона гідна!..,я  вірю цілком,
Без усякого гламурного підступництва,
Іменем  ЇЇ  назвати зірку прагну, або..,-
Острови.., і запросити ЇЇ на царство!

Тільки ми зараз - сидимо в кафе..,
Любить мене не за червону "Феррари",
Або вертольоти, царства, острови..,
Любить.., - щоб у Любові не зраджували!