Сладкий яд

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/31/3930

СОЛОДКА ОТРУТА

ДО історії одного отруєння...


Коли я їду в дорозі без тебе, -
Не відчуваю щастя зовсім,
Хоч проводжають лімузин мій,
Дівчата жадібним поглядом млосним!

Коли я їду кудись без тебе, -
Є щастя таке далеке.., неблизько,
І на дорозі, - ожеледь,
ГибеДеДе, "затори" і склизко!

І я тебе едину  прагну..,
Тебе одну тільки, і крапка!
Мене просочила немов отрута,
Всього.., і все навколо, навить вірша!

Коли тепер я житиму без тебе,
Не бачу ні в чому для себе вдачі,
Небезпечна ти.., - солодка отрута, -
Стрихнін, цикута.., не інакше!

Нехай отруєння смертельне…,нехай,-
Не врятувати мене лікареві..,- не схаменуся!
Але, випити ту отруту - вона солодкувата,
Від почуттів, любові до тебе.., намагаюся!