Говорят, что все они...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/18/7314

ГОВОРЯТЬ, ЩО ВСІ ВОНИ….


Говорять, що всі вони корисливі,
Говорять, що немає в них душі.., -
Висновки про всіх дівчисьок скопом,
Ти, послухай…,- і робити не спіши!

От, моя…, - вона є зовсім інша,
Любить не за долари - фунти,
Витягнеть мене, коли навіть і кинуть,
У наші лихозвісниї  "Хрести"!

"Лялечка".., і лялечкою одягнена,
Але, не "барби" із душею праздною,
Усі повторюють - "Тебе ж садять за справу!",
А вона, - "Найкращий мій…, - Кохаю!"

"Лялечка".., і лялечкою одягнена,
Але, не "барби", хоча курить "Кент", -
Дівчинку боїться сам дільничний,
У поднадзоре чий я є клієнт!

Мені навколо заздрять всі парняги,
Мені навколо заздрять усі менти,
Декабристів отак кохали їх  дружини,
Мені вже досить, що кохаєш мене ти!

І нехай це "спірна є харизма",
Та, з якої по Долі  я йду,
Мені того вистачає, що ти любиш!,
Що?, Тебе..?, - Звичайно ж рідна моя..,-
До нестями я Тебе Люблю!