Мир спасёт...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/18/3591

МИР УРЯТУЄ….


Мир урятує Доброта й Любов,
Де зникнуть  біль і страждання,
Де душу- розум і серце зрозуміє,
І вдихне в них сострадання!

Мир урятує Краса й Любов,
Де зникнуть  біль і страждання, -
Це надії, стремління й мрії,
Це наші до Вас побажання!

Мир урятує, лише чисте те що,
Або що від нього відбувається,
Непорушним у ньому статися повинне,
Те, як ранком сонце сходить й всміхаеться!

Мир урятує Добро, Теплота й Любов,
Навіть віра в гарні казки,
Головне - втілити їх у яву життя,
Без Всевишнього з верху вказівки!

Мир урятує Добро, Теплота й Любов,
Вони будуть і є від народження,
Цим жили й живі ми, - люди,  і поки що..,
Ця цінність – едина на всі покоління!

Негарно, огидно "чернушечьем" жити,
І не бачимо ми в цьому заслуги,
Так давайте, ми міцніше улюблених любити,
І із друзями дружити не від нудьги!

Негарно, огидно "чернушечьем" жити,
Не подати в лиху близькому руки,
Ми ж – люди!.., подібні доТворця,
Не собаці, адже ми, - та й не суки!