Не всем желаньям...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/17/4779

НЕ ВСІМ БАЖАННЯМ…


Не всім бажанням збутися призначене,
І багато хто з моїх - вже в могилі,
Але, здавна є вічне бажання.., одне-
Щоб любив…, - і щоб мене любили!

Горить вогонь і спалює він у порох, -
Підступництво, лінощі, ледарство й втому,
І лише, Кохання - одне зі святих почуттів,
Яке в душі ще залишилося по тому!

Бушує вітер, у море ураган,
І він потопить у твань твій корабель життя,
Але, не за щоглу, - за улюблену тримайся,
Що є зрідни, рифмується.., - Вітчизна твоя!

Паскудно.., хмуро.., дико на душі,
І злива бруд з доріг мітлою змітає,
І тільки, що не змиє її лик,
Моя брил`янтова принцеса точно знає!

Не всім бажанням збутися призначене,
Багато чого вкриє тліном - воском,
Не говорите про "відсутність ви Любові",
Не говорите ви про "світ - плоскому"!

Не всім бажанням збутися призначене,
Багато чого вкриє тліном - воском,
Шукайте  поки вистачає сил.., Любов, -
Вона не ходить в одеяньи «броскому»!