Яке ж тендiтне наше щастя

Валентина Попелюшка
Яке  ж  тендітне  наше  щастя, 
Як  легко  втратити  його 
Чи  словом,  сказаним  невчасно, 
Чи  й  злетом  прагнення  свого. 
Не  знаю,  ким  для  Тебе  стану. 
Не  знаю,  чим  для  Тебе  є, 
Та  щастя  іскорку  незнану 
Ти  вже  приніс  в  життя  моє. 
Нам  бути  разом  чи  не  бути- 
Нехай  вирішує  Господь. 
Тебе  не  зможу  я  забути, 
Ти  ж  хоч  у  сни  мої  приходь...
Впервые стихи были размещены в моем альбоме  http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=8820