Песик

Василий Никонюк -Партия Регионов
Хтось взяв покинув песика,
Він зовсім ще малесенький
І так замерз біднесенький
Голодний і тремтить

І вушко ніс білесенький
І кінчик хвоста теж,
Який ти є гарнесенький
І в мене буде пес

Ну досить, досить лащитись
Я тебе заберу
І мамі і бабусі
Я тебе покажу
Із татом двох змайструємо
Хатиночку тобі
Найкраще імя тобі дам
Щоб слухався мене

І вушко  ніс білесенький
І кінчик хвоста теж
Який ти є гарнесенький
І в мене буде пес

Назву я тебе "Чемпіон"
Бо зразу ти зумів
Усім, усім сподобатись
Найбільш, найбільш мені.


Вушко і ніс білесенький
І кінчик хвоста теж
Який ти є гарнесенький
І в мене буде пес.