Яблунька

Василий Никонюк -Партия Регионов
         "ЯБЛУНЬКА"
У віконця яблунька
У мене росте
Я дивлюсь в віконечко
Вона на мене
Зелені листочкі
Білі квіточкі
Ти найкрасивіша
В такому вбранні

Яблунька,яблунька
я тебе люблю
Ти даруєш яблучка
Яблучка мені
Я тебе,як маму
Ніжно обніму
Яблунька,яблунька
я тебе люблю

Облетять листочки
І стоїш сумна
Снігом і морозом
Вкутала зима
Ой як довго ждати
Ой коли,коли
Виростуть знов яблучка
Знову на тобі

Яблунька,яблунька
я тебе люблю
Ти даруєш яблучка
Яблучка мені
Я тебе,як маму
Ніжно обніму
Яблунька,яблунька
я тебе люблю

Заспівають птахи
Розтануть сніги
В зелені листочки
Одінешся ти
Зацвітеш ти рясно
І знов на тобі
Виростуть гарненькі
Яблучька мені

Яблунька,яблунька
я тебе люблю
Ти даруєш яблучка
Яблучка мені
Я тебе,як маму
Ніжно обніму
Яблунька,яблунька
я тебе люблю.