Я чекаю кожну мить

Анастасия Ярославская
Я чекаю кожну мить,
Коли ти, війдешь у двері,
Тільки тишина мовчить,
І в душі говорять звіри.
Ти повинна все забути,
І ненависть, і любов,
Не благати голос чути,
І навчити жити кров,
Його більше не цікавить,
Не твоє життя, не мрії,
І любов вже інша марить,
З ним жартують злостні фії.
Його більше не вернути,
Він пішов, забравши мить,
Ти повинна все забути,
І нехай любов мовчить