Moldova

Юрий Татамиров 2
19.01.10.Autor Iurie Tatamirov.

     POVESTEA DE IUBIRE

In amurg s-aude-un murmur de ghitara.
Imi alina dulce inima cu dor
Ma simt mai tinar,mai voinic c-a alta data...
Iubita mea,ce bine-mi pare,te ador.

Dansam in doi,Povestea noastra de Iubire,
In ritmul anilor,ce trec si nu se-ntorc...
Lasind in urma lor o dulce amintire,
O amintire de argint si de noroc.

Ce bine imi pare,scumpa mea,
Cind esti alaturi,
Cind te alint cu sarutari,iubita mea.
Tu-ai fost si esti mereu,iubirea vietii mele
Si cit traiesc,IUBITA MEA te voi cinta.