Хочеш вдруге мене зректися?

Женская Любовь
Хочеш вдруге мене зректися?
Але третього вже не буде.
Кайся,любий мiй,i молися,
Бо замучають тебе люди.

Вони будуть тебе питати:
Де та жiнка,що ти любив?
А Бог буде тебе карати,
Бо любов ти свою згубив…