Dancing Spy Girl

Елизавета Мяф
(original lyrics by ???)

Wearing turtle-shell glasses
That cover my eyes
I'm not feeling the glances
Of other spies
I'm a special night force
I'm inside trojan horse
I'm slamming the bottles
On the sidewalks

all the couples are covered
all the diamonds are fading
Wearing sapphire dresses
I can't help dancing
And I watch horny passwords
Melting into each other
But no matter what they say
I'm too cool to care

I'm just Mata Hari dancing spy-girl
Eating lollypops I'm dancing spy girl
Wearing bucket hats I'm dancing spy-girl
Mata Hari, I dance in the moonlight

I look thru the pictures
I look thru the pages,
I'm looking for Bond
And anonymous agents,
I am incognito,
The woman of fashion,
And I'll save the world
If it's in danger.

I'm just Mata Hari dancing spy-girl
Eating lollypops I'm dancing spy girl
Wearing bucket hats I'm dancing spy-girl
Mata Hari, I dance in the moonlight

оригинал:

Черепашьи очки,
И не видно зрачки,
Я не чувствую глаз других агентов,
Завербована в ночь,
Я - троянова дочь,
Я иду по тропинкам
Тротуаров

И шифруются пары,
Нивелируют стразы,
Я в сапфировых нарядах
Танцую ретро,
Придаются пароли
Безоглядной любови,
Ну а я не обращаю -
Я крутая

Я всего лишь шпионка Мата Хари...
Я всего лишь шпионка Мата Хари...
Я всего лишь шпионка Мата Хари...
С леденцом и в нелепой панаме.

Я ищу по тропинкам,
По знакомым картинкам
Неизвестных агентов
И красавчика-Бонда,
Я сегодня инкогнито,
Я сегодня - модная,
Под угрозой войны я спасаю мир.

Я всего лишь шпионка Мата Хари...
Я всего лишь шпионка Мата Хари...
Я всего лишь шпионка Мата Хари...
С леденцом и в нелепой панаме.