Де ти?

Лилия Аль
В нічному небі хвостом комети
Малюють квіти і візерунки,
А я питаюся тихо: "Де ти?
Де твої очі, вуста, цілунки?.."

В житті були і падіння, й злети,
І ми з журбою, здається, квити.
Та я питаюся тихо: "Де ти?
Це все б на двох мені розділити..."

Розсипав жовтень листків монети,
Захлюпотіли осінні зливи...
Я все питаюся тихо: "Де ти?
Чи я без тебе була б щаслива?.."

28.10.2002.