Вже все...

Надежда Кошель
Вже все лишається ,як є,
Велике і дрібне існує,
І це ніхто не розіб,є,
Не розтовпче,не розфарбує.
Великі помилки й малі -
Мої,
Я їх життям придбала,
А щоб не "впасти" в очі злі -
Веселкою розфарбувала.
Дрібні дощі,шалені зливи -
Їх нікуди мені подіти,
Як стиглий урожай на сливи,
Вони в мені, зі мною злиті.
І вже здається,що не все
Можливо викреслити часом,
Бо воду,що життя несе
Не можна замінити квасом.