Народження

Олесь Птах
            
Твоє народження, дитино,
Лише початок, довгий шлях,
Все буде: сльози на очах
І тиха посмішка невинна
Розквітне на твоїх вустах.
Лети в життя, як в небо птах
Де доля, лиш твоя єдина.