Я знаю, там, за небокра м...

Олесь Птах
Я знаю, там, за небокраєм
Обставин звичних зникне збіг
І все, чим душу собі краєм,
Як біль, вгамується навік.
Бо все, чого ми так бажаєм,
Лиш сяйво,що на хвилях рік,
Де вічний спокій ми шукаєм.
Я згадую тремтіння твоїх вік...