Каштановi свiчi

Надежда Кошель
Каштанові свічі
Запалено ранком,
А тиша колише
Лапаті гілки,
І травень шепоче
Росою світанку,
Й кульбаби відкрили
Голки-пелюстки.
Ні смутку,ні суму,
Лиш тиша і тиша,
Та сонце,що рветься
Угору на Сході,
Каштановим квітом,
Мов свічкою,дише
Травнева пора
У кульбабовій згоді.