НЕ УМЕЮ...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/15/4733

НЕ ВМІЮ…


Не вмію я в пів-сили це.., -
Перемагати, Любити або Дружити,
Мені завжди хотілося за всима гран`ями,
Повними грудьми у світі цьому жити!

Не вмію я в пів-обороту..,
Потрібний і шукаю страстей розпалення,
У дружбі й любові, - адреналина,
Не сивушного  тільки перегару  значення..!

Не вмію я в пів-сили десь,
У полусловье правди не сказати,
Там де вичікує інший вовком..,
Я звик своє нахрапом брати!

Для улюбленої - Бог, і друг із друзями,
І справді почуття ті мої,
Хоча  можливо є вони, не ті що..,
Що гідні Дружби й Любові!

Мила змінить все .., - " а Бог же стерпить!",
І прощенье буде чекати моє,
А "друзі", що я підставлю їм щоки..,
Як б і треба так, як і бути б повинне!

Не вмію я в пів-сили це.., -
Перемагати, Любити або Дружити,
Неможливо, навіть не намагайтеся!,
Кулею серце лише зупинити!

От, звичайно, це є можливо..,
Клацнувши замочком кобури, -
Розлетяться вщент  тиї  осколки..,
Від моєї "божественної" голови!

Тільки від неї.., Любов і Дружба,
Ті вони, залишаться на Вік, -
Є, живуть і в цьому світі будуть,
Є !..., поки в цьому світі я до іншого не звик!

Не вмію я в пів-сили це.., -
Вмирати, Любити або Дружити,
І ні перше, ні третє, ні друге,
На обід вам мені не заборонити!

Моєму ти серцю - не накажеш,
Як не заборониш йому страждати,
Хоч, хотілося менше, що по-перше..,
Жити хотілося, жити – а не вмирати!