Назви мене безумною!

Юлия Титар
Тиша… Ти і я… Ми одні,
Над нами зорі мовчазні!
У серці нотки щастя грають,
А хвилинки веселі минають.
Назви мене безумною! Назви
Як хочеш; в цю хвилинку я
Розумом слабію
І в серці відчуваю пристрасне кохання,
Що не можу нічого сказати,
Не переживу мовчання!
Я закохана, але думкою караюсь, -
Слухай! Зрозумій! – я пристрасть не приховую,
І хочу сказати, що я тебе кохаю –
Тебе, одного, тебе кохаю і жадаю!!!