Cвятая мученице Татиано

Иота Христолюбов
Яко красная голубице к Небеси,
Татиано, возлетела еси.
Так в Просвещенье тебе возсылаем глас,
Мученице, моли Бога о нас!

           (Из кондака св. мч. Татиане)

           25.01.10г.