Aral Sea

Jena Woodhouse
Long intervals
when you keep
receding
like the Aral Sea,
become a distant
greyish glimmer,
half imaginary.

The little painted hull
we blithely sailed
to points unknown
lies jettisoned,
its mast awry,
its timbers
splintering in sun.