Там...

Олесь Птах
         

Там, у далечі далекій,
Відбивають срібні ріки
І женуть легкі лелеки
Білі хмари в зграї дикі.

Срібло те не хочу я
Потривожити незграбно,
Слухать пісні солов`я
Тихі води манять звабно.

Там колись родився світ,
Де лиш янголи літали,
Та прадавній заповіт
Ніжним співом колисали.