Камiнцем по небу...

Олесь Птах
               

Камінцем по небу пролечу,
Спалахну на мить... і згасну,
Думки-хмари линуть. Я мовчу,
Не лякаю тишу цю прекрасну.

І якщо бажання ти шепнув,
Проводжаючи мене очами,
Навіть небезпеки не збагнув,
Що чекання тягнеться віками.

Ми зустрінемось, коли настане час
Неможливого, а зараз без вагання
Лину мовчки, дивлячись на вас
І свої пригадую бажання.