Пробач

Анастасия Каримова
Пробач що я на світі є, пробач,
Що часто так тебе тривожу
Пробач що це таке життя моє
Інакше жити я не зможу.
Пробач що вчасно я не зупиню
Що не послухаю тебе я знову,
Пробач що просто я у тебе є
Пробач що ми зустрілися з тобою.
Пробач, що було байдуже мені
Як ти живеш і хто тебе чекає.
Скажу ще я мільйон разів пробач
Та знаю, що мені не пробачають.