Вишиванка

Дралюк Сергей
Було весілля на все село,було веселим.
І наречена гарна й молода, в новій оселі.
І він кохав її всю ніч аж до світанку.
Та раптом в дім прийшла війна з самого ранку.
            Приспів:
Вона чекала,роки чекаючи,
І вишиваночку все вишиваючи.
Ночами мріяла як він повернеться з війни.
В її вікні згоріла свічечка,
І темна ніч змінила нічечку.
Та не здійснилося,
Вже не зустрінуться вони.

Ой проводжала-плакала,та в ноги падала,
І піп хрестив йому у слід,згорали віск із ладаном.
Не помогли не зберегли від смерті усі мрії.
Але зостався син його-її надія.

Було весілля на все село,було веселим.
І наречена гарна й молода в її оселі.
І син закоханий стоїть і просить:Мамо!
Ви на життя нас пов"яжіть рушниками.

Ноти і оранжування до цієї пісні зроблені і знаходяться у автора.
Плюс і демо-версія готові.