Мамо

Анастасия Ярославская
Мамо тільки ти мене розумієшь,
Всю мене, по моїм очам,
Тільки ти одна в світі вмієшь,
Дати раду моїм сльозам.
Не зрівнятись с тобою квітам,
Навіть сонце тобі не рівня,
Ти чудовій усіх на світі,
Я горджусь, що дочка твоя.
Твої добрі корисні поради,
У житті допоможуть мені,
Я зірву гроно винограду,
І троянду зірву не усні.
Всім, що зараз я вмію і знаю,
Я завдячую лиш тобі,
Я тебе, як книжку вивчаю,
І збираю корисні плоди.
Ти для мене їдина в світі,
Моє сердце, мій дім і душа,
Ти мене зростила, як квіти,
І зривала бур'ян спіша.
Ти чудова, чарівна мамо,
На землі ти красивій усіх,
Рада я, якщо завжди разом,
Ти та твій добрий сміх.
Навряд, кто на світі посміє,
Замінити мені - тебе,
Тільки ти одна в світі вмієшь,
Так надійно любити мене.