Катрiн

Олег Омелянчук
Зиск для бюджету планує МінФін -
Маєм студентів із різних країн.
Є серед них і китайці й монголи,
З Куби дівчата та хлопці з Анголи.

Жив і у нас по-сусідству один
Стипендіат від музичної школи
З Африки родом якийсь бедуїн.
Звали Мик-Мик, або просто Микола.

Дув собі в глиняну дудку поволі.
Ми відривались послухать від кін
І від футболів, як гра нудно він,
Сидячи з дудкою тією долі

В Гальки-поштарки. І, звісно, що голий!
Бо, паразит же (нехай йому хрін!)
Не одягався по-людськи ніколи.
Тільки спідничка отак до колін.

Часу спливло вже відтоді доволі...
Нашій поштарці віддячила доля :
Галька не жадна, то й має взамін
Доцю гарненьку чорненьку Катрін.