Ïëà÷åò ñàä

Ñàøà Âåðáíûé
ï ë à ÷ å ò  ñ à ä

                ã ð à ä
               
                í å á à  ï ó ò ü
 
                æ ó ò ü

                æ è ç í è  ñ ó ò ü

                ì ó ò ü

                à  ó  â ð à ò

                ñ ì ð à ä

â  ñ ï è í ó  í î æ

                ë î æ ü

                â  ö â å ò  ñ è ð å í ü

                õ ð å í ü

                ñ í è ç ó  ò å í ü

                ë å í ü

                ó ï à ä ¸ ø ü

                â  ð î æ ü

ó í å ñ ó ò

          â  ñ ó ä

                ð à ç á å ð ¸ ò
 
                â ë ¸ ò

                ï î ï ë û â ¸ ò

                ë ¸ ä

                í å  ï î é ì ó ò

                ò ó ò

ó á å æ à ò ü
    
          â  ã à ò ü

                ï î  ë å ñ à ì
               
                ê  ï ñ à ì

                ä à  è  ò à ì

                â  õ ë à ì

                í å  ï è ñ à ò ü

                ñ ï à ò ü . . .


                2010