Прё нашальника

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/15/1331

ПРЁ  НАШАЛЬНИКА


Ми начальника любили,
І без виплати зарплат,
Не лаяли його ми матом..,
Це мабуть криза винувата!

Відбудував  собі він два котеджі,
Та все по саунах тусит,
Ми ж зарплату все очікуємо..,
Чекаємо ще чим  нас вразить!

Він сказав, що купить яхту,
З позолоттю унітаз,
Змив із платини замовить,
З бухгалтерії  та з нас!

Ми його гламурно любимо,
Поважаємо й пестимо,
Нам ніхто інший не потрібний,
Нікому його не віддамо!

Навіть якщо Абрамович,
Або Прохоров прийде..,-от,
Як Васильич наш не зможе,
"Дивувати" так, ешкин кіт!

Тут немає потреби - у цирку,
Иль ходити нам на стриптиз,
Ми підглядаємо в щілинки,
ІЗ секретаркою він там.., «на біс»!

І тому наша зарплата,
Нехай небагато почекає нас..,от,
Навіть сам Пилип Киркоров,
Як Васильич не " еб-т"!

Вибачаємося, - не "трахає"!