Будущее

Мария Славина
Присвячений Л. і О.

Колись під сріблом місячного сяйва
Ви вийдете на вулицю удвох.
Та ніч вже не повториться, безкрайня,
Ти в серці вже не матимеш тривог.

І синь твоїх очей, неначе небо,
Повідає йому усе життя.
Він, погляд притягнувши твій до себе,
Відчує щастя вічного буття.

Слова кохання полетять у далі,
І лиш бажання в тебе на вустах.
Ти з ним повік не знатимеш печалі,
А тільки щастя, наче білий птах…

Майбутнє ваше легко передбачить –
Людей ще кращих на землі нема.
А незбагненне у коханні значить,
Що у душі завжди цвіте весна.