Невидима вiйна

Любовь Козырь
Я  б'юся  за  тебе,  а  може,  і  справді,  не  варто?
А  може,  хай  доля  сама  розкладе  по  місцях?
Набридла  любов,  що  нагадує  партію  в  карти,
Де  кожен  блефує,  ховаючи  в  посмішках  страх.

Я  б'юся  за  тебе,  а  може,  і  справді,  не  треба?
Навіщо  війна,  що  примножує  сльози  і  біль?
Я  ладна  була  цілий  світ  проміняти  на  тебе...
Та  звідки  дізнатись,  чи  вартий  ти  жертв  і  зусиль?...

29.01.2010