Стих-и-я

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/05/22/1758

Стих-И-я


Розчиняюся в море я по краплі, -
Розчинила ти зовсім мене уже, -
Представляєш із себе таку стихію, -
Цілий океан любові та вогню невже!

Не лякає мене буйна стихія,
Тільки нестямний потяг до тебе,
Хоч комусь виявляеться дивна наша дружба.., -
Океан, - він не може бути у вогні!

Не лякає мене зухвала стихія, -
Стали ми із тобою таки вірні друзі,
І в любовній млості ми зіллємося, -
Буде те, - чому й бути не можна на воді!

Є в природі  всяки катаклізми,
Всяки парадокси, - теж в ній є, -
Пояснити їх майже неможливо.., -
Коли, любовний фактор не рахувати всує!