Рояль

Ксюша Максименко
Грай зі мною, нуж бо, грай!
Втисни клавіши до болю.
Я в очах твоїх – рояль
І жага твоїй любові.

Я сумую... До... Piano…
Зупини безмежний круг!
З уст зірвалося зарано:
«Я до вічності твій друг»

Заспіваю я… allegro!
Ноти? Нащо? Розірви!
Я затихая, напевно,
Грай же мною і твори!

Я тебе кохаю! Forte!
Зрозумій цей дивний звук...
Жити на Землі не варто
Без твоїх, маестро, рук!

Я люблю тебе... Piano…
Сяє вранішня зоря.
Не кидай мене так рано!
Плач, мелодія моя...