A Word of Encouragement. by Piet Hein

Эдуард Глуз
      Не падай духом

Зубы ноют – просто ужас,
Сердце колет  - это хуже.
Так скажи: - Спасибо, боги,
Что пока здоровы ноги.

   ***

Stomach-ache can be a curse;
heart-ache may be even worse;
so thank Heaven on your knees
if you've got but one of these.