Человек с бульвара капуцинов

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/09/06/1572

ЛЮДИНА З БУЛЬВАРУ КАПУЦИНІВ


"Людина  з Бульвару Капуцинів", -
І в Голівуд  дорогу проклала,
Я подумав, - і я прагну "Оскара",
Чим  «хужей» я того ж Ди Каприо?!

І поїдемо, - ну точно!,вже валізи,
У Голівуд той зібрані давно,
І прикольне,  вестерн - порно тему
Там "замутимо" російське ми кіно!

Відео-продакшн- Интернейшл,
З лівої з бодуна чиясь паща позіхає, -
Ні нам не дасть, ні ру.шансону
На землі  тієї індіанської пропасти!

Ми прикупимо там пару вертольотів,
Орендуємо їхній сьомий крутий  флот,
І таку порнуху  із садо-мазо знімемо, -
Сам Тарантино із заздрощів  помре!

Вже ми і фактуру підібрали, -
Будемо в розплідниках знімати, -
Мавпи, суки,  з'їли кукурудзу..,
Під Сухумом, ешкин кіт, бля, мати!

Нехай сюжет простий і негламурний, -
Всі ми знаємо що велич , - у простому!,
Не прагну, щоб нови русськи та Росія
Перед Заходом крутили би  хвостом!

І скажу я зовсім не жартуючи , -
Російське, - саме хитове кіно,
Є у нас Собчак і мент Дукалис,
І не передбачене "лито"!