Записки сумасшедших

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/01/28/2107

ЗАПИСКИ БОЖЕВІЛЬНИХ


В Інтернеті я читав
Дуже багато цикавого .., -
Хто з "Чехов" чого там писав
В "Записках не зовсім здравого"?!.

В Інтернеті я знайшов
Щоденників їх записи, -
Ледве зі стільця не впав!, -
Там такі є капості!...

В Інтернеті  я шукав
Дещо з життя особистого, -
В "Откровеньях звездунов", -
Непристойно- брудкого!

В Інтернеті просто тьма
Дурнів всіляких тусуется, -
Їм  місце точне саме там!, -
Як голова застудиться!

В Інтернеті  багато є,
На жаль, всього досить спірного.., -
Від темних делишек минулих днів, -
До сьогодняшної  "справи саперного"!

В Інтернеті, щоправда, бля,
Кожний виражається.., -
Хтось особистістю своєї
У мату там вправляється!

Я їх, - падлов, щоденники
Для себе сканував, -
Хто як там ананировал,
Хто з ким там переспав!

Я напевно передам
Щоденники ті в психушку, -
Якщо їх там не "замкнуть", -
Хоч поберуть "на мушку"!



Тест до картинки -
Які це лінії, скривлені або прямі?

/Правильна відповідь - Якщо ти вважаєш, що вони скривлені, то ти - дурень!/